lauantai 5. tammikuuta 2013

Loma meni ihan hullun nopeesti! En vaan käsitä. Tai no ehkä se on ihan ymmärrettävää kun ei se tainnu kestää kun sen ihanat 10 päivää.. Mutta joo, kouluun on palailtu ja mulla onkin suht rento jakso, vaan 4 palkkia :) Keräilin nyt tähän puhelimesta kaikkii lähiaikoina otettuja kuvia!


Käytiin Sonen kans keskiviikkona ennen koulun alkuu kebabilla, namnam. Ja toi limsatölkki nyt ei erityisemmin liity mihinkään, mut ahhh angry birds limsa♥

Tääässä me eilen Rouskulla lähössä lutakkoon partyilemaan. Viimeks ei Sonen kans sinne sisälle asti päästykään kun myöhästyttiin bussista ja sit kun lopulta päästiin sinne, niin se olikin loppuunmyyty :D Tälläkertaa sit päätettiin vihdoin päästä sisälle asti ja hommattiin kaikki liput jo etukäteen. En sit tiiä, vähän kallis tapahtuma ehkä ja kuitenkin kun siellä se porukka oli pääasiassa ehkä paria vuotta nuorempaa... Noo, seuraavan kerran kun kaipaan ton tapasia bileitä niin eiköhän sitä ikää löydy jo riittävästi ihan baariinkin! Enää(vielä...) tasan 8 viikkoa eli 56 päivää!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti